Amsterdamse Veerkade 52-72

2512 AJ Den Haag

€ 9.000 /mnd

Sluiten

Reageren

Amsterdamse Veerkade 52-72
Den Haag


 
 

Algemeen
Het betreft een multifunctionele bedrijfs/praktijkruimte gelegen op de begane grond aan de Amsterdamse Veerkade 52-72.

De bedrijfs/praktijkruimte is gelegen in de plint van een appartementencomplex en kenmerkt zich door de enorm lange frontbreedte met veel raampartijen, waardoor de daklichttoetreding groot is. Het gebouw bestaat uit totaal 5 bouwlagen. De ruimte is toegankelijk middels een tourniquetdeur aan de straatzijde.

Het object is gelegen aan den rand van de buurt Zuidwal bestaande met name uit kantoren, winkels en wooncomplexen. De bedrijfsruimten in Zuidwal die er zijn bevinden zich voornamelijk op de begane grond van panden waarboven gewoond wordt. Het betreft een grote diversiteit aan ondernemingen (o.a. supermarkt, tapijtenwinkel, gezondheidscentrum, fysiotherapiepraktijk, beautysalons/kappers en diverse broodjeszaken).

We zijn ook voor deze ruimte op zoek naar een leuke en goede ondernemer! Is deze ruimte voor u niet passend, informeert u dan naar de mogelijkheden. Wellicht hebben wij nog enkele andere alternatieven in deze aantrekkelijke winkelstraat.

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op een centrale locatie in Den Haag achter de Nieuwe kerk. Het object begeeft zich aan de Amsterdamse Veerkade dichtbij het drukke kruispunt aan het Spui. Direct naast het object zijn Het Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui gevestigd. Dit is een straat waar verschillende Haagse tramlijnen doorheen rijden.

Voor de parkeerplaatsen op straat geldt in het gehele plangebied een betaaldparkerenregime. De parkeerdruk in dit gebied is hoog. Er bevinden zich in de directe omgeving een aantal grote bezoekersgarages: 'Veerkaden', 'Lutherse Burgwal' en 'Markthof'.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Aan de Grote Marktstraat bevinden zich diverse haltes (HTM buslijnen 25, 123, 126, 130, 135 en 136 en via de tramtunnel tram 2, 3 en 6), welke zorgdragen voor een uitstekende bereikbaarheid binnen Den Haag, waaronder het NS Station “Den Haag Centraal”. Ook is de bereikbaarheid met eigen vervoer goed te noemen. Van en naar het Rijkswegenverkeersnet (A-12, Utrecht en de A-4, Rotterdam-Amsterdam) o.m. via de Amsterdamse Veerkade en de Utrechtsebaan.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is een totale oppervlakte van circa 844 m² beschikbaar. Er hoort ook een entresolvloer van ca. 111 m² bij de ruimte.

Opleveringsniveau
De bedrijfs/praktijkruimte wordt “casco” opgeleverd.

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan Spuimarkt en heeft als bestemming Gemengd 5.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente.

Huurprijs
€ 9.000- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

Omzetbelasting (BTW):
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties in het gehuurde te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dat geval wordt de overeengekomen huurprijs verhoogd met een compensatie voor het door verhuurder ontstane financiële nadeel.

Servicekosten
Ten behoeve van een rioolverzekering is huurder servicekosten verschuldigd.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van warmte, water en elektra. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aansluiting op de stadsverwarming.

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
Jaarlijks, per 1 juli, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek)

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst is gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de ROZ, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg. Gunning voorbehouden aan verhuurder.

Download voor meer informatie onze brochure.

Onze bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst!

Overdracht

Huurprijs € 9.000 /mnd
Aangeboden sinds 6+ maanden
Status Te huur

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1993

Oppervlakten

Oppervlakte 844 m²

Energie

Energielabel A
Aangeboden door
Koningin Julianaplein 2 Postbus 40406 2504 LK Den Haag 088 - 242 30 00 bog@staedion.nl