De Dreef 58

2542 NJ Den Haag

€ 1.250 /mnd

Sluiten

Reageren

De Dreef 58
Den Haag


 
 

Omschrijving
Op goede locatie in de wijk De Dreven gelegen kantoorruimte. De Dreef is een bekende winkelstraat in de wijk en ligt aan de rand van recreatiegebied “de Uithof” en het gezellige Wateringen.

De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van de winkelstraat en de entree is gelegen op de begane grond. In de straat zijn ook wijk ondersteunende voorzieningen gevestigd.

De straat is goed te bereiken per openbaar vervoer.

Object
Het betreft een nette kantoorruimte, groot circa 99 m². De ruimte heeft een split-level. Door de ligging in de winkelstraat en de indeling, is de ruimte uitermate geschikt als kantoorruimte.

Verhuurbaar oppervlak
Begane grond, verdeeld in een ontvangstruimte, bijeenkomstruimte en op de verdieping een tweetal kamers met keuken en toilet. In de kelder bevindt zich een opslagruimte van ca. 16 m².

Opleverniveau
Staedion verhuurt haar bedrijfsruimten in casco staat.

Huurprijs
€ 1.250,- exclusief BTW en servicekosten

Betaling
Per automatische incasso, per maand vooruit.

Omzetbelasting
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties in het gehuurde te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dat geval wordt de overeengekomen huurprijs verhoogd met een compensatie voor het door verhuurder ontstane financiële nadeel.

Servicekosten
Ten behoeve van een rioolontstoppingscontract en glasverzekering is huurder servicekosten verschuldigd van € 9,33 per maand incl. BTW.

Huurtermijn
1 jaar + verlenging naar onbepaalde tijd

Opzegtermijn
3 maanden voor expiratie huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Huuraanpassing
Jaarlijks, per 1 juli, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle huishoudens (20015=100) gepubliceerd door het CBS (centraal Bureau voor de statistiek).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomsten naar het model vastgesteld door de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), naar het model vastgesteld in januari 2015 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Overdracht

Huurprijs € 1.250 /mnd
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Te huur

Bouw

Hoofdbestemming Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1960
Aantal bouwlagen 2

Oppervlakten

Oppervlakte 99 m²

Energie

Energielabel D
Aangeboden door
Koningin Julianaplein 2 Postbus 40406 2504 LK Den Haag 088 - 242 30 00 bog@staedion.nl